Óvd meg és uralkodj!

Szemétkommandó

Szemétkommandó

Az akció elkezdődik

2020. április 14. - BSZL

Ezt az alakulatot olyan elme hívta életre, amelyiken nincsen fék. Tagjai egytől egyig képzett/képzelt harcosok, akik helyzetükhöz mérten, hétről hétre kiemelkedő teljesítményre törekednek. Szakterületük a hulladék. Küldetésük az, hogy felmérjék a kialakult helyzetet, becserkésszék és levadásszák azokat, akik felelősek érte, és mentesítsék a területet.

kep3.png

Az akció forgatókönyve

Az alakulat egyes tagjai képesítéseiknek megfelelő szintű mentesítési megoldásokat kínálnak. Vagyis rendfokozati szintjük szerint alacsony, közepes és magas szinten hajtják végre a küldetésüket.

Az akció során a parancsnokság által kijelölt területeket szállja meg az alakulat, ám nem egyszerre. Mivel rendkívül költséges egy ilyen komoly csapat fenntartása, egy alkalommal csak egy harcos indul útnak, és vizsgálja meg az adott területet. Miután mindannyian végeztek a vizsgálattal, közösen kiértékelik egymás megoldásait, esetleg segítséget kérnek a másiktól. 

Az akció várható eredménye

A megvizsgált területeken jelentős fejlődés történik, egyéni és kollektív szinten egyaránt. Zólyom Tizedes az apró hétköznapi megoldások szakértője, míg Balogh Százados jóval jártasabb már a hulladékmentesítés területén. Goldstein Ezredes szakértő vezetésével ők hárman igyekeznek sok szempontból felmérni és elhárítani a hulladékproblémát. Ennek eredménye pedig az, hogy lépésről lépésre, területről területre egyre kevesebb szemét lesz jellemző, egyre zöldebb életmódok alakulnak ki. 

Az akció hosszútávú célja

Motiváció a környezetünkkel és annak állapotával való törődésre. Az alakulat a háztartásban keletkező különböző típusú szemetek életútjával és kiküszöbölésének lehetőségeivel foglalkozik. Tagjai fogyasztási szokásaik mentén mutatják be, hogy mennyi, milyen típusú utótermékkel jár az életmódjuk, és hogyan lehet javítani, zöldíteni rajta. Végig követjük a heteiket a hulladékmentesség felé vezető úton, amin keresztül a környezettudatosság fontosságára hívják fel a figyelmet. 

Az akció egyik fontos részlete

A történetek szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. 

INDUL A SZEMÉTKOMMANDÓ! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetkommando.blog.hu/api/trackback/id/tr7415613016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása